Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
Sitenizin Başarısını SEO Etkiler

Sitenizin Başarısını SEO Etkiler

  • ilkedesign
  • 24.02.2020
  • Bilgi Paylaşımı
Düzgün planlanmış bir websitesi ve gerektiği kadar reklam yatırımı ile hedef kitlenize ulaşarak kazanç sağlayacaksınız.

Bir çok websitesinin hedeflediği ilk nokta, Google’da, Yandex’te, Yahoo’da vb arama motorlarında ilk sayfada, üst sırada çıkmaktır. Bu temel hedef kağıt üzerinde o kadar etkileyicidir ki, uygulanması, gerçekleşmesi, gerekli alt yapı kriterlerinin sağlanmasına hiç dikkat edilmez.

Biz tasarımcıları hep “Websitemi ilk sayfada çıkarırsın” beklentisi ile karşılayan müşteri grubumuz, maalesef ki, bu beklentilerinin neler gerektirdiğini hiç sorgulamaz. Evet beklentilerinin gerektirdiği bir çok detay var. SEO, yani arama motoru ayarları ki ben bu terimi daha sık kullanıyorum. Gereken tüm ayarların SEO’ya uygun olması gerekiyor. Bu ön çalışma yapılmadan siteniz yada siteleriniz maalesef, Arama Motorları Standartlarını karşılamadığı için ya listelenmiyor, yada beklentiniz dahalinde bu listeye girme şansınız olmuyor.

Temel prensiplerine uygun olarak hazırlanacak bir websitesi, Google ve diğer arama motorlarının ilgisini çekecek ve arama listelerine sizi dahil edecektir. Bu işlem sadece başlangıçtır. Sonrasında düzenli olarak güncel tutmanız gereken içerikler, gerekli sosyal medya desteği, instagram ve facebook sosyal medya reklamları, hatta ücretli reklam kampanyaları ile zamanla ve sabrederek istediğin yere getireceksiniz websitenizi.

Bu işlemler zaman ve maddiyat ile alakalıdır. Reklam kampanyalarınız, tanınma ve tanıtma için harcayacağınız tutarlar sizin hedefleriniz doğrultusunda, websitenizin tanınması ve bolca ziyaretçi çekmenizi sağlayacaktır.  Düzgün planlanmış bir websitesi ve gerektiği kadar reklam yatırımı ile hedef kitlenize ulaşarak kazanç sağlayacaksınız.

  

Bu makale 3185 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı