Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
Corona Sonrası Tasarım Sektörü

Corona Sonrası Tasarım Sektörü

  • ilkedesign
  • 21.06.2020
  • Bilgi Paylaşımı
Corona Sonrası Tasarım Sektörü Neler Yapıyor? Sektörde Canlanma Olacak mı?

Corona'nın Webtasarım Sektörüne  Etkileri

Sektörde uzun süre bir sessizlik vardı zaten. Çoğu kimse mecbur kalmadıkça websitesi tasarımı yaptırmaya yada mevcut websitesinin  güncelleme ihtiyacına karşılık vermedi.  İnternet’te olmaz olmazınız websitelerinizin güncel kalması ve yakaladığı arama-bulunma performansını  korunması için yapılması gereken yatırımlar ertelendi.

Bu birkaç süreçte Google’da arama ve sonuç listeleme uygulamalarında ciddi gelişmeler gösterdi. Arama ve sonuç algoritmaları yeniden yapılandı. Özellikle de görsel etiketlerinin kontrolü, kopya içeriklerin denetimi konusunda daha ciddi kurallar getirdi.

Corona’nın olumsuz etkilerinden birisi de firma websitelerinin ciddi oranda ziyaretçi azalması oldu. Kapalı olduğu yada işlem yapmadığı bilinen bir çok sektörün websitesi mevcut konumdan gerileyerek sırlama kaybına uğradılar. Güncelleyemedikleri, sunamadıkları ürün yada hizmetleri internet sitelerine de ekleyemediler. SEO anlamında websiteleri de bir hareket algılamadığı için Google’un arama ve sıralama da yer değiştirmelerinde etkili oldu.

Şimdi yavaş yavaş tüm dünyada bir yapılanma var, yeni oluşumlar olacak, firma yada kişisel bazlı websitesi talepleri artacaktır. Ancak bu artışın karşısında değişken bir ücret politikası olacaktır. Deneyimli ve geçmişi olan tasarım firmaları ile freelance uygulama yapanlar arasında ciddi bir rekabet olacaktır. Beklentim o yönde.

Bu makale 3094 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı