Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
Sosyal Medya Kanallarınızı Büyütelim

Sosyal Medya Kanallarınızı Büyütelim

  • ilkedesign
  • 04.08.2023
  • Bilgi Paylaşımı
Sosyal Medya sonu olmayan bir deniz, okyanus. Bu okyanusta var olmak kadar etkili olmak, etkin olmak, hedeflerinize ulaşmak da çok önemlidir.

Sosyal Medya sonu olmayan bir deniz, okyanus. Bu okyanusta var olmak kadar etkili olmak, etkin olmak, hedeflerinize ulaşmak da çok önemlidir.

Mersin’de ve Tarsus’ta firma ve kurumlarınızın sosyal medya kanallarını optimize ederek, geliştirme ve yönetme hedefindeyiz. Yönetim derken tüm post ve story tasarımlarını hazırlayarak, belli bir planlama dahilinde onu takipçilerinize ve ziyaretçilerinize sunmaktan bahsediyoruz.

Instagram, Facebook, Youtube gibi popüler sosyal medya ortamlarında neden sizin firmanızda istediğiniz o başarıyı yakalamasın? İnan ki bu çok zor değil! Biraz reklam maliyeti ve biraz sabır ve en önemlisi iyi bir ekiple bunu gerçekleştirmeniz hayal değildir.

Sosyal medya yönetiminde kanallarınızı büyütmek için gerekli en doğru sistem ve çözümleri sunuyoruz. Firmanıza daha kurumsal bir kimlik oluşturmak için uzman ekibimiz ile size en uygun çözümleri sunuyoruz. Sosyal medyada kanal açıp hiçbir şey yapmadan o kanalın gelişmesi mümkün değildir. Bunun için mutlaka bir sosyal medya uzmanından destek alınması gerekir.

Sosyal medya uzmanı, ihtiyaçlarınızı dinler, kanalınız ile ilgili analizleri yaparak nasıl bir yol izleyeceğine karar verir. Belli bir reklam bütçesi ve doğru hesap ayarları ile işlemlerine başlar. Gönderi içeriklerini, etkili görseller ve etkili metinleri hazırlar. Firma ve ürünlerinize göre etiket analizi yaparak hazırladığı gönderileri, paylaşımları bir plan dâhilinde yayımlamaya başlar.

Bundan sonraki süreçte de kanalınızdaki tüm hareketliliği raporlamaya başlar, hedef kitlenize ne kadar ulaştınız, ne kadar etkileşim aldınız gibi detaylı raporlar hazırlar, onları an be an takip ederek amaçlanan hedefe doğru kanalınızı büyütür.

İşte biz, ilkedesign olarak Mersin, Tarsus ve yakın çevresinde başta olmak üzere size sosyal medya danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Ürün veya firmanızın daha çok tanınabilir olması için size uygun planlamalar ile sosyal medya desteği vermekteyiz.

Bizi arayın, destek olalım. 0533 260 38 47

Bu makale 376 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı