Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
Nasıl SEO Yapılır?

Nasıl SEO Yapılır?

  • ilkedesign
  • 17.01.2017
  • Bilgi Paylaşımı
Seo Nasıl Yapılır? Maliyetli midir? Sitem Arama Motorlarında Ne Zaman Çıkar? Sorularınızın Cevabı Burada

ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU – SEO NEDİR ve NASIL YAPILIR?

Seo kavramı, anlaşılması güç bir kavramdır. Temel amaç Websitesinin  Arama Motorlarında ön sayfalarda yer edinmesinin sağlanması ve bu şekilde de daha fazla kitleye daha çabuk ulaşılarak kazanç elde edilmesidir.

Günümüzde müşteri – tasarımcı ilişkilerinde “benim sitemi ilk sırada çıkar”  beklentisi çok fazladır. Bir websitesinin ilk sırada yer almasını etkileyen bir çok etken vardır.

Genel olarak bahsetmemiz gerekirse , web site adından (domain name) tutun da , sitenizin yaşına kadar bir çok faktör sitenizin sıralamasını etkiler. Ana unsur, sitenizin SEO’ya uygun olup olmadığıdır. Bunu da web sitesi tasarlanırken , seo kurallarına uyan bir yapıda tasarımla başlayıp, site içinde ve site dışı, sosyal medayadan gelecek izlenim desteğinin kurulması , ücretli Google adwords uygulamaları gibi birçok etken sizin sıralamanızı etkileyecektir.

Nasıl SEO Yapılır?

Programlı ve uzun bir süreç sonrasında istenen sonuçlar alınır, SEO için öncelikle websitesinin derinlemesine incelenmesi ve uygun olmayan yapıların tespit edilerek, değiştirilmesi gerekir. Bizler yaptığımız bir çok uygulamada site içi seo uygularken, sil baştan bir çok tasarım hazırlamaktayız. Bu müşteri tarafında bir maliyet getirmekte, ancak mevcut sitelerinin Arama Motorları için uygun hale getirilmesi bazen siteyi düzenlemekten daha çok  yeni ve SEO’ya uygun bir websitesi hazırlamakla daha kolay ve çabuk olmaktadır.

Sonuç almak bazen haftalar bazen de aylar alabilir, sitenizin istenilen yere gelmesi, aynı sektördeki sitelerin mevcut yapıları, arama motorlarına her gün eklenen binlerce yeni websitesinin indexlenme sırası, uygunluk, benzerlik kontrollerinin yapılması zaman almaktadır.

Özellikle Google için websitenizin içeriklerinin özgünlüğü ana kuraldır, site içerikleri eşsiz ise, gerekli seo uyarlamaları yapılmışsa, zaten bir çok websitesinden önde yer almanız mümkündür. 

Son olarak SEO uygulamaları bir uzmanlık gerektirir, ilkedesign olarak, Arama Motorlarında istediğiniz yerde olmayan websitelerinizin analizlerini yaparak, size SEO konusunda , sitenizin istediğiniz ziyaretçileri alması konusunda hizmet vermekteyiz... 

Bu makale 6004 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı