Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
Websitenizden Ne Bekliyorsunuz?

Websitenizden Ne Bekliyorsunuz?

  • ilkedesign
  • 29.02.2016
  • Bilgi Paylaşımı
Websiteniz Beklentilerinizi Karşılıyor Mu?

Web tasarımı yada klasik adıyla "İnternet Sitesi Tasarımı" artık vazgeçilmezlerimizdendir. İnsanlar ulaşmak istediklerine elektronik ortamda internet sitelerini kullanarak ulaşmayı tercih etmektedir. Bu yüzden artık günümüzün olmazsa olmazlarından birisi de "İnternet Sitesi"dir.

İnternet siteleri "webmaster" denen Bilgisayar Programcıları tarafından hem görsel hemde grafiksel olarak tasarlanarak, yayımlanabilir hale getirilmektedir. İnternet sitesi tasarımı uzun soluklu bir süreçtir. Birçok kişinin basit olarak değerlendirdiği "2-3 fotograf , 3-4 sayfa yazıdan" ibaret değildir. 

Emek ve zaman gerektiren bir uygulamalar zinciridir Web Tasarım süreci. Bu süreçte web sitesini talepeden kişi yada kuruluş, tasarımcıya ne istediğini çok net bir şekilde anlatmalıdır. Çok Net Anlatmalıdır diyoruz, çünkü tasarım aşamaları ilerledikten sonra sil-baştan bir çalışma yapmak, hem tasarımcı açısıdan emek kaybı olurken, tasarımı isteyenler açısındanda maliyetin artmasına neden olacaktır.  Belli oranda ilerlemiş bir websitesi projesini iptal ederek yeni bir çalışma yapmak, tasarımcının mevcut eden projelerinde de zaman ve emek kaybı yaratacaktır.

Websitesi sizin sanal vitrininiz olmalıdır. Sizi en iyi şekilde ifade etmelidir. Kurum veya kişisel web site tasarımlarında ilkedesign, Tarsus ve Mersin'de bugune kadar yaptığı tüm projelerde siz değerli müşterilerimizin ne istediğini çok iyi analiz ederek, istenilen projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşamaktadır.

Kaliteli web sitelerinde, kolay sunulabilir olmayı, ziyaretçiyi yormayacak, sade, güncel içerikli ve modern site tasarımlarını baz alarak sonuca ulaşılmaktadır. Websiteleri ne kadar anlaşılır olursa o kadar daha çok ilgi çeker, kullanılan görsel materyaller (flashlar, imajlar) websitesinin içeriği ile özdeşleşmelidir. Site içinde, anlamsız tekrarlardan kaçınılmalıdır.  

Çok fazla medya öğesinden kaçınılmalıdır, çok fazla resim siteninin yüklenme hızınıda doğrudan etkileyecektir. Sitede kullanılan renklerin uyumu, ziyaretçiyi rahatsız etmemelidir. Sayfa içeriklerinin başka sitelerden alıntı olmaması da sitenizin arama motorları aramalarında sitenizin bulunmasında büyük katkısı olduğu da unutulmamalıdır.

Yukarıda saydığımız gibi bir çok püf noktası vardır, website tasarımlarının.

Websitenizin beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını, beklentilerinizi birlikte değerlendirelim. Bizi arayınız, websitenizi değerlendirelim. Çözümler sunalım. 

Bu makale 2830 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı