Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
SEO Uzmanlığı

SEO Uzmanlığı

  • ilkedesign
  • 04.09.2018
  • Bilgi Paylaşımı
Tarsus’ta ilkedesin Web ve Grafik Tasarımı olarak, kişisel yada kurumsal çözümler ile Websitenizin SEO alt yapısını analiz ederek, arama motoru optimizasyonlarını yaparak, websitenizin hak ettiği yeri bulmasını sağlıyoruz.

Merhaba, uzun zamandır websitem ile ilgilenemedim. Piyasayı biraz uzaktan gözlemlemek istedim. Web tasarımı konusunda deneyimli bir çok yeni dost edinme fırsatım oldu. Hepsi de işinin uzmanı kişiler. Bilgi paylaşımı konusunda da oldukça cömertler, bu yüzden onlara sonsuz teşekkürü borç bilirim.

Tarsus,  Mersin’e göre kısır bir potansiyele sahip bu konuda. Web teknolojilerine yatırım yapmak isteyen, sosyal medyadan ücretli faydalanmak isteyen müşteri sayısı oldukça az. Bu yüzden pek beklentileri yok websitelerinden, bir websitemiz var, o da ne olursa olsun bize yeter!

Biraz yatırım yaparak daha büyük kazançlar elde edilebilir. Doğru tasarım stratejileri, ve doğru yöntemler ile bu pek de zor olmaz. Websitelerinin gelir elde etmesi için öncelikle görünür olmaları gerekir. Bu ne demek? Google, Yandex, Bing, Yahoo gibi başlıca arama motorlarında ziyaretçilerin sizi kolayca bulması demektir. Bu yapının hazırlanması ve gerçeklik bulması için yapılan tüm uygulamalara SEO Uygulamaları denir.

SEO Uygulamaları websitelerinin arama motorlarında bulunma kolaylıklarını hazırlar,  bir websitesi arandığında hemen bulunuyorsa o sitenin arama motorlarına uygunluğu iyi yapılandırılmıştır. Yani SEO çalışması gerektiği gibi yapılmıştır.

Bu çalışma zaman alacaktır, gerek site tasarımı sırasında yapılır, gerekse de tasarım sonrası ek düzeltmeler ile websitenizin arama motorlarına bulunurluğu arttırılabilir. Site tasarımı sırasında yapılacak tüm SEO çalışmaları iç seo olarak tanımlanır ve bu sitenizin görünür olmasında çok büyük rol oynar.

Sosyal Medya içerikleri ve desteği de SEO için önemlidir, Instagram, Youtube, Facebook reklamlarının hazırlanış ve sunuş biçimleri websitenizin kaliteli ziyaretçi almasını sağlayacaktır. Bu tür SEO çalışmalarına da Dış Seo Çalışmaları denmektedir.

Tarsus’ta ilkedesin Web ve Grafik Tasarımı olarak, kişisel yada kurumsal çözümler ile Websitenizin SEO alt yapısını analiz ederek, arama motoru optimizasyonlarını yaparak, websitenizin hak ettiği yeri bulmasını sağlıyoruz.   

Bu makale 14807 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı