Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
Websiteniz Sanal Vitrininiz

Websiteniz Sanal Vitrininiz

  • ilkedesign
  • 01.04.2016
  • Bilgi Paylaşımı
Websiteleri size hem prestij hemde kazanç sağlamaktadır.

Günümüzde artık her kurum ve işletmenin bir websitesi vardır. Websiteleri  size hem prestij hemde kazanç sağlamaktadır. Sanal dünyada bir yer edinmek için websiteleri olmazsa olmazlardandır.

Bu yazımızda size websitenizin ne şekilde tasarlanacağından çok, size neler kazandıracak veya kaybettirecek o konulara değinmek istedik.

İyi tasarlanmış, güvenliği sağlanmış, arama motorlarına optimizasyonu (SEO Uygulamaları) yapılmış bir websitesi müşterilerinizin sizi bulmasında ve sizin müşteri portföyünüzü büyütmenizde büyük kolaylık sunar.

Bunu şu şekilde açıklayalım dilerseniz. Bir giyim mağazanız olduğunu varsayalım, bu mağaza işlek bir caddede olsun. Yol üzerindeki mağazanızın önünden hergün binlerce kişinin geçtiğini düşünelim. Ancak mağazanızın vitrini çok karışık durumda olsun, yeni ürünleriniz, indirimli ürünleriniz,mevsimlik ürünleriniz hepsi bir arada ve bunları açıklayabilecek etiket yada kampanya yazılarınız olmasın.

Mağazanızın önünden geçenlerin mağazanızdaki ürünlerden, kampanyalardan haberi bile yok!

Bu durum mağazanız açısından oldukça kötü bir durumdur. Varlığınızı kimse görmüyor ve bilmiyor. Yapılacak yeni vitrin düzenlemesi ile ilgi çekebilir, kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz.

Websiteleriniz için de aynı durum söz konusudur. Düzgün kodlanmamış, tasarımı zayıf, ziyaretçilerinin ilgisini  çekmeyen, Google, Yandex , Yahoo, Bing gibi arama motorlarınca tanınmayan websiteleri size hiçbir kazanç sağlamayacaktır.

Bu durumda yeni bir websitesi tasarımına ihtiyacınız vardır. Web tasarımında uzmanlığı kanıtlanmış bir firma tarafından yapılacak, SEO ayarları yapılmış, kod karmaşasından uzak, görsel anlamda güçlü bir tasarım size kazanç sağlayacaktır.

Tasarım konusunda destek için bizi arayınız…

Bu makale 5676 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı