Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
İnstagram’da Başarılı Olmak İçin Neler Yapılmalı?

İnstagram’da Başarılı Olmak İçin Neler Yapılmalı?

  • ilkedesign
  • 26.08.2023
  • Bilgi Paylaşımı
Şu an sosyal medya platformları arasında en popüler olanlardan birisi Instagram’dır.

Kişisel Bilgiler ve Profil Önemlidir!

Instagram’da takipçi kazanmanın ilk adımı, profesyonel ve etkileyici bir profile sahip olmaktır.

Profil Fotoğrafı: Kullanıcıların sizi tanımasını ve hatırlamasını sağlar. Bireyler için net ve kaliteli bir portre, markalar için ise logo idealdir.

Biyografi: 150 karakter içinde kim olduğunuzu, ne yaptığınızı ve takipçilere neler sunabileceğinizi açıkça belirtin. Ayrıca, biyografinizde bir çağrıda bulunma (CTA) veya web sitenizin bağlantısını eklemeyi unutmayın.

Kullanıcı Adı: Akılda kalıcı, benzersiz ve markanızı veya kimliğinizi yansıtan bir isim seçin.

Kaliteli ve Özgün İçerik Önemlidir!

Takipçilerinizi artırmak ve mevcut takipçilerinizi korumak için şunlara dikkat edin:

  • Görsel Kalitesi: Fotoğraflarınızın ve videolarınızın yüksek çözünürlükte olmasına özen gösterin. Profesyonel bir kamera yerine cep telefonuyla da kaliteli içerikler üretilebilir. Önemli olan ışığı, kompozisyonu ve renkleri doğru kullanmaktır.
  • Özgünlük: Takipçilerinizin sizi diğer hesaplardan ayırt edebilmesi için özgün içerikler üretin. Kendi tarzınızı ve estetiğinizi oluşturarak fark yaratın.

Düzenli Paylaşım: Takipçilerinizin sizi unutmaması ve etkileşimde kalması için düzenli olarak içerik paylaşın. Ancak kaliteyi korumak için nicelikten ödün vermemeye çalışın.

Planlama ve Süreklilik

Takipçilerinizin ilgisini çekmek ve yeni takipçi kazanmak için instagram post ve story tasarımlarınızın belli bir kalitede ve süreklilikte olması gerekir. Kaliteli görseller ve gerekli CTA kullanımı ile instagram kanalınızda hedeflediğiniz etkiyi alabilirsiniz. 

ilkedesign olarak Mersin ve Tarsus'ta sosyal medya, facebook, instagram, youtube kanallarınızın görsel grafik çalışmalarını yaparak, firmanızın kurumsal kimliğini en iyi şekilde yansıtıyoruz. Sosyal medya yönetim hizmeti ile planladığımız tarihlerde düzenli olarak gönderilerinizi yayınlıyoruz. Firmanızın hedef kitlesini büyütmek istiyoruz.

Hashtag Stratejisi ve Doğru Hashtag Seçimi

Hashtag’ler, içeriklerinizin Instagram’da doğru kitleye ulaşmasını sağlar. Ancak doğru hashtag’leri kullanmak esastır.

  • İlgili Hashtag’ler: İçeriğinizle ilgili ve popüler hashtag’leri araştırın. Ancak sadece popülerlik için alakasız hashtag’ler kullanmaktan kaçının.
  • Niş Hashtag’ler: Hedef kitlenize özgü niş hashtag’ler kullanarak daha spesifik bir kitleye ulaşabilirsiniz.
  • Kendi Hashtag’inizi Oluşturun: Markanız veya içerikleriniz için özgün bir hashtag oluşturarak takipçilerinizin bu hashtag altında kendi içeriklerini paylaşmasını teşvik edin.

Sosyal Medya Yönetim Hizmeti ile müşterilerimize büyüme fırsatı oluşturmaktayız.

Sosyal Medya Hizmetlerimiz için bizi arayınız.

 

 

Bu makale 423 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı