Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı
  • Phone: +90 533 260 38 47
  • Tarsus'ta ve Mersin'de
  • Email: info@ilkedesign.com
Sosyal Medya Reklamcılığı

Sosyal Medya Reklamcılığı

  • ilkedesign
  • 07.11.2018
  • Bilgi Paylaşımı
Gerek görsel gerekse de metin reklamları zaman ve maddiyat açısından ciddi yatırımlar gerektiriyor.

Merhaba teknoloji meraklıları, uzun zamandır etrafı sessizce izliyordum. Piyasada inanılmaz bir durgunluk var, kimse yatırım yapmıyor, yapmaya cesaret edemiyor. Belirsizlik yüzünden yatırımlarını durdurmuş durumdalar…

Reklam sektörü de bunlardan birisi, gerek görsel gerekse de metin reklamları zaman ve maddiyat açısından ciddi yatırımlar gerektiriyor. İlkedesign olarak etrafıma baktığımda bu bir süre daha devam edecektir diye düşünüyorum.

Biz uzmanı olduğumuz konulardan bahsedelim biraz. İnternet reklamları deneyimimiz ile size tanınma ve potansiyel müşteri çekme konusunda size yardımcı olmak istiyoruz. Google, Instagram, Facebook gibi sosyal medya arenalarında yer edinmek, orada kalıcı olmak günümüzün rekabet şartlarında çok sıkı bir altyapı ve emek dolu bir çalışma gerektiriyor.

Reklam stratejisi belirlemek, onu hayata geçirmek, sağlam bir planlama ve zaman istiyor. Planlama yaparken hedef belirlemek çok önemlidir. Hedefinizi ortaya koymanız hem hazırlanacak reklam ağınızın daha doğru çalışmasını sağlar hem de doğru hedef kitleye ulaşmanızı sağlayacaktır. Küçük bir detayı belirtmek isterim. Amaca uygun reklam, yada hazır reklamınız varsa ona uygun potansiyel oluşturmanız gerekir. Bu size hem zaman açısından kolaylık getirir hem de maliyetinizi düşürür.  

Tarsus ve Mersin’de web tasarımı yapan ilkedesign çözüm ortakları ile birlikte size sosyal medya reklam çözümleri de sunmaktadır. Deneyimimiz sizin güveninizdir.

http://www.ilkedesign.com

Bu makale 14705 . defa okunmuştur.

Webtasarım ve Grafik tasarımlar tecrübe ve yetenek gerektirir. Yapılacak iş yada gerçekleştirilecek proje ne ise, beklentiler çok net ifade edilmelidir. Tasarımlarımız müşteri odaklı olduğu için beklentilerinizin tarafımızca anlaşılması büyük önem taşır.

"Tasarım işi kolay değildir. Amacına uygun doğru planlanmış bir websitesi yada grafik çalışması mutlaka size gelir kazandıracaktır. İhtiyacınız ne olursa olsun mutlaka uzmanları ile görüşüp, alternatif teklifleri de değerlendirerek, projelerinizi hayata geçiriniz."

Kısa Notlar

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Tasarımlarda müşteri yazılımcı arasındaki diyaloğun net olması, daha iyi sonuçlar elde etmenize sağlar. Tasarımın aşamaları ve içerik detayları müşteri ve yazılımcı ile planlanmalıdır.

user
İlker TÜZEMEN
Kısa Not

Sosyal Medyayı ne kadar amacında kullanırsanız o derecede maddi karşılığını alırsınız. Uzman grafikerlerce hazırlanan, etkili mesaj ve görseller ile hazırlanan grafikler mutlaka size gelir sağlayacaktır.

Your Comment

>Tarsus ve Mersin Web Tasarım Grafik Tasarımı